top of page

Standaard klanten bestaan niet!

 

LiVage Haarwerken is een landelijke organisatie die professionele zorg verleent aan vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval. Onze haarwerkspecialisten zijn allen geselecteerd op hun communicatieve en sociale vaardigheden en het vermogen om zich in te leven in de klant. Daarnaast dienen zij minimaal 5 jaar in het kappersvak te zitten. Kennis, flexibiliteit en support zijn belangrijke aspecten. Ze hebben allemaal een gedegen interne opleiding tot haarwerker gevolgd en zijn erkent door de SEMH. Dit is een onafhankelijke stichting die leveranciers in de gezondheidszorg erkent op basis van erkenningsregelingen na een uitgebreide toelating.
 

Oprichtster Lisette van Geffen besloot, na ruim 20 jaar eigenaresse te zijn geweest van een goed lopende dames- en herenkapsalon in ’s-Hertogenbosch, het roer drastisch om te gooien. Door haar jarenlange vrijwillige inzet om vrouwen met kanker te begeleiden, mede ingegeven door haar jarenlange ervaring, besloot ze om haar passie  voor persoonlijke zorg, gericht op vrouwen met tijdelijke haaruitval als gevolg van chemo-behandelingen, om te zetten in een nieuwe formule. Verspreid door heel Nederland heeft zij LiVage Haarwerken opgericht.

In de gesprekken met deze vrouwen kwam naar voren dat een gespecialiseerd bedrijf in haarwerken veelal niet in hun directe omgeving is gevestigd. Hierdoor is in 2010 de LiVage Haarwerken formule ontstaan. Een samenwerking tussen zelfstandig opererende haarwerkers die kennis, ervaring en enthousiasme delen. Op locatie of bij de klant thuis wordt in alle rust uit een grote collectie speciaal voor de klant bestelde kwalitatief hoogwaardige haarwerken, een geschikt haarwerk aangemeten.

LiVage is zoveel meer dan een haarwerk

bottom of page