Haarwerken

Het LiVage Zorgpunt levert confectie- en maathaarwerken van de beste merken in diverse kwaliteitsklassen. U kunt denken aan Follea, Elle Wille, Gisela Mayer en Dening hair. Alle haarwerken zijn klant specifiek: worden op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen. Ook op maat gemaakte haarstukken behoren tot de mogelijkheid. Een synthetische pruik heeft een garantieduur van 3 maanden. Een haarwerk van echt haar heeft 6 maanden garantie. Hieronder een kleine impressie van de nieuwe collectie.

 

Meer dan 500 modellen 

Ook voor het hoge segment van haarwerken en haarstukken kunt u bij het LiVage zorgpunt terecht.   

De haarwerken en haarstukken van FOLLEA zijn gemaakt van het meest exclusieve Europese haar wat er in de wereld te verkrijgen is. De premium kwaliteit haarwerken van FOLLEA zijn ontwikkeld voor degene die geen compromis wil en alleen het allerbeste wil. 

Of je nu haar verliest door chemotherapie, door één van de soorten alopecia of je hebt de wens om meer volume in je haar te creëren. FOLLEA biedt een breed scala aan haaroplossingen voor elke vraag of vereiste.

Droom niet alleen van het beste haar, maar leef je droom door de buitengewoon unieke kwaliteit haarwerk van het beste Europese haar te dragen!