top of page
Audio 2021-12-05 at 12.01.10Artist Name
00:00 / 01:00

Voorne-Putten haarwerken op de Radio Amor

Luister naar Radio Amor FM live online stream Amor FM (ook wel bekend als Radio Amor) is een Nederlandse radiozender. De zender is opgericht in 1996 door de heer Subhas Gogar. De doelgroep van deze radiozender is de Surinaams Hindoestaanse gemeenschap in Nederland. Stichting Radika is het Surinaamse moederbedrijf. Binnen de Nederlandse radio omroep is het een regionale zender.

 

Gecertificeerd Follea dealer

Sandra, is in voor de omgeving Voorne Putten na het volgen van de opleiding per 1 november offiecieel Follea dealer.

De haarwerken en haarstukken van FOLLEA zijn gemaakt van het meest exclusieve Europese haar wat er in de wereld te verkrijgen is.

 

De premium kwaliteit haarwerken van FOLLEA zijn ontwikkeld voor degene die geen compromis wil en alleen het allerbeste wil. 

Of je nu haar verliest door chemotherapie, door één van de soorten alopecia of je hebt de wens om meer volume in je haar te creëren. FOLLEA biedt een breed scala aan haaroplossingen voor elke vraag of vereiste.

Droom niet alleen van het beste haar, maar leef je droom door de buitengewoon unieke kwaliteit haarwerk van het beste Europese haar te dragen!

Follea 8.png

 

Sandra opent de deuren

Opleiding tot gecertificeerd haarwerkster LiVage Haarwerken.

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover.

 

Sandra opent haar nieuwe haarwerksalon in Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg 142. Samen met andere  ondernemers is zij onderdeel van een nieuw initiatief van Zorg Inn. Meer weten of over dit concept, schuw niet contact op te nemen met Sandra of één van de andere ondernemers!   

 

Samen sta je sterk

Sandra, eigenaresse van Neighbour's Hair & Beautystyling gaat zich per1 april 2021 vestigen als haarwerkster in het nieuwe initiatief Zorg Inn gevestigd te Hellevoetsluis. Voor Sandra is dit en de samenwerking met LiVage Haarwerken een logische volgende stap in haar carrière. Per 1 april opent zij haar nieuwe haarwerksalon en wordt zij  Zorgpunt LiVage Voorne-Putten.

Sandra in het nieuws.JPG
Diploma Sandra.JPG

 

Theorie-examen haarwerkspecialist

Sandra heeft onlangs haar theorie-examen haarwerkspecialist gehaald. Sinds kort is dit examen een verplicht onderdeel van de erkenningsregeling haarwerkbedrijven van de Semh. Haarwerksters die voldoen aan deze erkenning worden door de zorgverzekeraars in Nederland erkent als vakkundig haarwerkster en zijn gerechtigd een contract te sluiten met de zorgverzekeraars. Voor de klant betekent dit dat declaratie van de basis- en aanvullende verzekering mogelijk is.  

bottom of page